GOSSIP

Η διάσημη ηθοποιός Amy Schumer διαγνώσθηκε με σοβαρή νόσο

Η χολιγουντιανή σταρ και διάσημη stand up comedian Amy Schumer, που σάρωσε τα βραβεία με το ρόλο της στο φιλμ Trainwreck, έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση, μέσω social media, χωρίς να χάνει το χιούμορ της.

Η 39χρονη ηθοποιός, ανέβασε στα social media μια παιδική φωτογραφία της για να ανακοινώσει πως πρόσφατα διαγνώσθηκε με την νόσο του Lyme.

Η συγκεκριμένη νόσος, που είναι γνωστή και ως βορρελίωση, προκαλείται από τέσσερα είδη βακτηρίων, τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο μέσω του τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus και είναι ιδιαίτερα κοινή νόσος στις ΗΠΑ και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα με αντιβιοτικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία. Μάλιστα την ίδια νόσο κόλλησαν στο παρελθόν και άλλοι σταρ όπως ο τραγουδιστής Justin Bieber, o ηθοποιός Alec Baldwin, η τραγουδίστρια Avril Lavigne, το μοντέλο Bella Hadid κ.ά. που έχουν μιλήσει δημόσια για την απίστευτη κόπωση που βίωναν και την μάχη που έδωσαν με τη νόσο.


Η Amy, επιστράτευσε το χιούμορ της και ρώτησε τους πάνω από 10 εκατομμύρια followers της στο Instagram, αν και κάποιος άλλος κόλλησε αυτή τη νόσο φέτος το καλοκαίρι και αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία με αντιβιοτικά και ζήτησε συμβουλές (όπως το αν επιτρέπεται να πίνει ένα δυο ποτηράκια κρασί την ημέρα!) από τους φαν της και είπε ευθέως πως ανυπομονεί να ξεφορτωθεί τη νόσο.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on Sep 8, 2020 at 12:57pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!