GOSSIP

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε πολλά για το γάμο της κόρης του

Πεθερός θα γίνει σύντομα ο διάσημος μουσικός Γιάννης Ζουγανέλης, αφού η κόρη του, γνωστή τραγουδίστρια και coach του The Voice, Ελεονώρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό το ειδύλλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, ενώ πριν λίγες ημέρες είδαμε και την αναγγελία γάμου του ζευγαριού.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για τον επικείμενο γάμο της κόρης του αποκάλυψε πως το μυστήριο θα γίνει πολύ πολύ σύντομα, ενδεχομένως μέσα στον επόμενο μήνα!

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που η Ελεωνόρα διάλεξε σύντροφο ζωής. Πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως είναι και η Ελεωνόρα. Είμαι σίγουρος ότι θα εναρμονιστούνε. Είναι αυτός που της αξίζει γιατί την αντιλαμβάνεται και τη θαυμάζει» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Παράλληλα, αποκάλυψε πότε θα γίνει το μυστήριο, αλλά και το μεγάλο πάρτι: «Είμαστε πολύ κοντά στον γάμο, μπορεί τον άλλο μήνα. Θα γίνει σε στενό κύκλο, λόγω των συνθηκών με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Και όταν οι καιροί το επιτρέψουν, θα κάνει ένα πάρτι για φίλους».

Ο γάμος της γνωστής ερμηνεύτριας και του δικηγόρου θα γίνει στη Βάρκιζα, με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!