GOSSIP

Ηθοποιός του Harry Potter αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκανε Βρετανίδα ηθοποιός, που έγινε γνωστή και από τη συμμετοχή της στις ταινίες Harry Potter, η οποία τώρα εξομολογήθηκε πως έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν ανήλικη.

Ο λόγος για την 33χρονη σήμερα Jessie Cave, η οποία ενσάρκωσε το ρόλο της Lavender Brown στις  ταινίες Harry Potter.
H ηθοποιός, που κάνει λαμπρή θεατρική καριέρα στο West End, έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον 5χρονο Donnie και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον κωμικό Alfie Brown.
Η Jessie, που πρωταγωνιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με την αδερφή της, Bebe Cave, απόκάλυψε τώρα πως έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της στο τένις στα 14 της.

«Νομίζω ότι ο βιασμός στα 14 ήταν πολύ άσχημο. Από τον προπονητή σου του τένις, τον οποίο εμπιστεύεσαι, από θέση ισχύος. Ήμουν γυμνασμένη και πολύ ικανή με ένα μπαλάκι του τένις αλλά με εκμεταλλεύτηκαν και αυτός πήγε φυλακή.

Ανακαλώ ότι ακόμη ανάρρωνα και το σεξουαλικό μου ταξίδι ήταν εντελώς ανώμαλος δρόμος σε σχέση με το δικό σου. Όσο πιο πολύς χρόνος περνά, και αυτό θα ακουστεί απαίσιο, αλλά πράγματι αισθάνομαι τυχερή με πολλούς τρόπους που βιάστηκα, αλλά αυτό δεν με κατέστρεψε. Νομίζω είναι κάτι που οι άνθρωποι που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και τραύμα δεν το συζητούν πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εντάξει μετά, άλλοι που το χρησιμοποιούν και βρίσκουν τρόπο να ζήσουν με αυτό και τελικά δεν καθορίζονται από αυτό.

Η Τζέσι Κέιβ πρόσθεσε ότι ο βιασμός σήμαινε ότι είχε μία πολύ διαφορετική εφηβεία και μπήκε γρήγορα στα 20 σε σύγκριση με την αδερφή της. Η ηθοποιός αναγνώρισε ότι ακόμη υπήρχαν συνέπειες από εκείνη την περίοδο, κάτι που το διαπίστωσε 18 χρόνια μετά. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!