GOSSIP

Η Jennifer Lopez χωρίς ίχνος μακιγιάζ έστειλε πολιτικό μήνυμα [εικόνα]

Καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όλο και περισσότεροι Αμερικανοί celebrities σπεύδουν να στείλουν πολιτικά μηνύματα στους followers τους στα social media. Και αυτό έκανε τώρα και η 51χρονη σταρ Jennifer Lopez.

Ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ και αναφερόμενη στα 12χρονα δίδυμα παιδιά της Emme και Max, η JLo, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους πάνω από 130 εκατομμύρια followers της στο Instagram, απευθυνόμενη κυρίως στις μητέρες και προφανώς εναντιώνεται στην επανεκλογή του προέδρου Donald Trump, αφού η ίδια η σταρ επέλεξε να αναφερθεί στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, το οποίο ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος και υποψήφιος για επανεκλογή, αμφισβητεί πως υπάρχει ως πρόβλημα.


«Ο Max και η Emme είναι όλος ο κόσμος μου. Όταν σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή τους αν δεν δώσουμε σημασία στον αντίκτυπο που έχει η κλιματική αλλαγή στον πλανήτη, ραγίζει η καρδιά μου. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό τώρα κι εγώ συνεργάζομαι με το #VoteLikeAMadre για υποψήφιους που στηρίζουν την επιστήμη και θα εργαστούν για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι μητέρες εκεί έξω είστε μαζί μου;» λέει η Lopez και αμέσως δέχτηκε την υποστήριξη από πολλές διάσημες μητέρες όπως οι Salma Hayek, Eva Longoria και Jessica Alba. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 1, 2020 at 6:56am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!