GOSSIP

Ο Μπουράκ Χακί μετανιώνει που δεν παντρεύτηκε την Χαρά Παππά

Μπορεί ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, να χώρισε με το μοντέλο Χαρά Παππά, αλλά ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και εξομολογήθηκε πως έχει μετανιώσει που δεν την παντρεύτηκε.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Χαρά Παππά και έκανε μια εξομολόγηση.

Ο Burak Hakki τόνισε πως θα ήθελε να παντρευτεί με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι και τόνισε πως συνεχίζει να την αγαπάει. Μάλιστα, έκανε γνωστό τον λόγο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια σχέσης.
“Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή.”, εξομολογήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!