GOSSIP

Παντρεύεται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μικρότερου γιου του Φίλιππου, και μάλιστα μάθαμε πως ο γάμος θα γίνει στην Ιθάκη. 

Τη δήλωση συνοδεύουν δύο φωτογραφίες του νέου ζευγαριού, που τραβήχτηκαν από τον δεύτερο γιο του Κωνσταντίνου, Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Η νύφη και ο γαμπρός ποζάρουν αγκαλιά σε έναν βράχο με θέα την θάλασσα της Ιθάκης.


Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η μελλοντική σύζυγός του, Νίνα είναι κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Τόμας Φλορ (πριν κάποια χρόνια βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους με την περιουσία του να εκτιμάται στα 2,3 δισ. ωστόσο, πλέον δεν βρίσκεται σε αυτή ) που ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ, VistaJet. Έχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια για την εταιρεία και ίδρυσε επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.


Η μητέρα της Καταρίνα Φλορ ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas.

Η Νίνα Φλορ έγινε Creative Director της VistaJet το 2018. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική. Η ίδια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λονδίνου, της California όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδοθεί και στο αγαπημένο της άθλημα, το surf, και στο νησί Benguerra, όπου έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο με το περιβάλλον και τη φύση γύρω του.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει συνολικά 5 παιδιά: την 55χρονη Αλεξία, τον 53χρονο Παύλο – που έκανε φέτος διακοπές με την οικογένειά του στις Σπέτσες, τον 50χρονο Νικόλαο, την 37χρονη Θεοδώρα, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τέλος τον 34χρονο Φίλιππο.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!