GOSSIP

H Kylie Jenner ποζάρει στο Παρίσι και πολλοί την... κράζουν [εικόνες]

H 23χρονη δισεκατομμυριούχος, για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει βροχή από σχόλια στο Instagram, με μια νέα ανάρτηση της.

Η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες για να δείξει σε όλους πως βρίσκεται στο Παρίσι, προκαλώντας την απορία πολλών Αμερικανών για το πως κατάφερε να ταξιδέψει εν μέσω πανδημίας.


Η απάντηση βέβαια είναι πως η Kylie ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ, έχοντας μάλιστα παρέα έναν καλό φίλο της, τον Fai Khadra, που είναι κολλητός φίλος και της αδελφής της Kendall Jenner. 

Επίσημα, η Kylie , έκανε αυτό το ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, αφού συναντήθηκε με στελέχη της εταιρίας Coty, που πρόσφατα εξαγόρασε μεγάλο των μετοχών του δικού της beauty brand "Kylie Cosmetics".



Ωστόσο το γεγονός πως και η Kylie και ο φίλος της δεν φορούν μάσκες (μολονότι η χρήση μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους στο Παρίσι) σε συνδυασμό με το γεγονός πως ακόμα στην πατρίδα της και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, ισχύουν ισχυρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, ενώ παράλληλα οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, έκαναν πολλούς να... κράξουν την Kylie, που αψηφά τα πάντα, ακόμα και τον Covid 19, καθώς έχει τα χρήματα για να παρακάμψει τους κανόνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 28, 2020 at 10:42am PDT


Η Daily Mail δημοσιεύει μερικά μόνο από τα σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση της Kylie.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!