GOSSIP

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πλάνα των Χατζίδου - Παύλου

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της και personal trainer Ετεοκλής Παύλου, σχεδίαζαν να κάνουν σε λίγες μέρες το θρησκευτικό γάμο τους και να τον συνδυάσουν με την βάφτιση της κορούλας τους, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού, άλλαξε τα πλάνα τους.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφαση του να αναβάλλει το γάμο του και τη βάφτιση του παιδιού, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» στην οποία εμφανίζονται ο Ετεοκλής και η Ελένη.

«Γρηγόρη θα ήθελα να πω κάτι πριν κλείσουμε γιατί παίρνω πάρα πολλά μηνύματα και επειδή πριν μας είπε και η κυρία με το καλό και ο γάμος. Θα τον αναβάλλουμε τελικά τον γάμο. Θα τον κάνουμε αργότερα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.
«Δεν είναι μόνο τα μέτρα για τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η ψυχολογία», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το έχουμε φανταστεί και συγκεκριμένα, να χορέψουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, η μητέρα μου ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες. Άρα πρώτα ο Θεός του χρόνου και μαζί και η βάφτιση της μικρούλας, όταν θα είναι όλα καλά και θα έχουν στρώσει», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!