GOSSIP

H Kim Kardashian πόζαρε ξανά με ένα μικροσκοπικό μπικίνι [εικόνες]

Μπορεί η Kim να κατάφερε να μεταπείσει το σύζυγό της Kanye West, ο οποίος τελικά συνεχίζει την προεκλογική καμπάνια του για την προεδρία των ΗΠΑ και ενώ η ίδια έχει εκφράσει την ανησυχία της για την ψυχική υγεία του ράπερ και δεν έχουν κοπάσει οι φήμες περί πιθανού διαζυγίου, η διαβόητη τηλεπερσόνα, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και έκανε μια νέα φωτογράφιση με μπικίνι.

H Daily Mail, δημοσιεύει πόζες της 39χρονης Kim Kardashian, που τραβήχτηκαν χθες Τετάρτη, στην παραλία Μαλιμπού στο Λος Άντζελες.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Kim έχει επιστρέψει στην έδρα της, μετά από τις "έκτακτες" οικογενειακές διακοπές που έκανε με το σύζυγό της και τα 4 παιδιά τους, μετά τις φήμες περί κρίσης στο γάμο της και πλέον έχει στρωθεί στη δουλειά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 27, 2020 at 2:46pm PDT


Η Kim πόζαρε με ένα μικροσκοπικό snakeprinted μπικίνι στην παραλία επιδεικνύοντας τις πληθωρικές καμπύλες της και μάλιστα η φωτογράφηση έγινε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το παραλιακό σπίτι, όπου η ίδια και οι αδελφές της, αυτό το διάστημα γυρίζουν τα νέα επεισόδια του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!