GOSSIP

Σάββας Θεοδωρίδης: Πέθανε ο πεθερός της Δούκισσας Νομικού

Βαρύ είναι το πένθος για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών,  ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακου, Σάββας Θεοδωρίδης, ο πεθερός του γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, που χάρισε το όνομά του και στο γιο της παρουσιάστριας και του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη, πέθανε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εναντική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Η κηδεία του θα τελεστεί την προσεχή Πέμπτη 20 Αυγούστου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ξεκινήσει στη 13:00, ενώ η ταφή του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ποιος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων, πριν πάρει την ιστορική μετεγγραφή στον Ολυμπιακό το 1953. Στους Πειραιώτες αγωνίστηκε για 9 ολόκληρα χρόνια και κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα, από το 1955 έως το 1959 και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας (12 συμμετοχές).

Ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του όμως, παρέμεινε βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού, έχοντας διοικητικό ρόλο στην ομάδα για πάνω από 20 χρόνια, υπηρετώντας τους “ερυθρόλευκους” τόσο επί Σωκράτη Κόκκαλη, όσο κι επί Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θεωρείται έτσι μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, όντας πάντα στο πλευρό όλων των παικτών του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!