GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Κάρμεν Ρουγγέρη - Έπεσε θύμα απάτης

Η 76χρονη ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη, έχει θυμώσει πολύ με την αποκάλυψη της απάτης που είχε στήσει μια 49χρονη γυναίκα με θύματα την ίδια την Κάρμεν Ρουγγέρη και άλλους ηθοποιούς.

Η καταξιωμένη ηθοποιός σε νέα της συνέντευξη μίλησε για το θέμα και ξεκαθάρισε πως θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους:

«Η κυρία αυτή, όπως με ενημέρωσαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατέφυγε ένα παρ’ ολίγο θύμα της, είχε βάλει μια αγγελία και ανακοίνωνε ότι ψάχνει ηθοποιούς. Όταν οι ηθοποιοί την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε ότι ανήκει σε έναν σύλλογο της Επιδαύρου, ανύπαρκτος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο οποίος επρόκειτο να ανεβάσει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου ή στο “Κιβωτός” μια παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσα εγώ και τα σκηνικά – κοστούμια θα έκανε η κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή. Τους έλεγε όμως ότι για να πάρουν μέρος στην οντισιόν και να επιλεγούν θα έπρεπε να εγγραφούν στο σύλλογο αυτό δίνοντας 70 ευρώ, ενώ θα είχαν προτεραιότητα και στις θεατρικές δουλειές που θα έκανε ο σύλλογος», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Εμένα με ενημέρωσε για όλα αυτά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία νεαρής ηθοποιού που της φάνηκε ύποπτο. Αυτή η γυναίκα τους έλεγε ψεύτικο όνομα και έδινε ένα χαρτί ενός ανύπαρκτου συλλόγου να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί. Δυστυχώς, πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν ότι στις ακροάσεις δεν πληρώνεις ποτέ. Αυτή είναι η αγωνία μου. Να μην έχουν πέσει θύματα πολλά νέα παιδιά που ελπίζουν να βρουν δουλειά και μάλιστα ονειρεύονται να είναι σε ένα σοβαρό θίασο όπως ο δικός μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Με θορύβησε όλο αυτό και με στεναχώρησε γιατί ανακάτεψε το δικό μου όνομα και ίσως κάποια παιδιά που δεν ξέρουν, αν δεν αποκαλύπτονταν η αλήθεια, να έλεγαν “κοίτα, η Ρουγγέρη παίρνει λεφτά από νέους ηθοποιούς”. Αν είναι δυνατόν. Την είδα αυτή την κυρία στο αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε. Της μίλησα. Εκείνη με πολλή άνεση κατέβασε λίγο τη μάσκα της και μου είπε “δεν με θυμάστε;” της λέω “όχι, δεν σας ξέρω”. “Μα πώς, δεν σας είχα συναντήσει στο θέατρο;” μου απάντησε, κάτι βεβαίως που δεν έχει συμβεί.

Το παραδέχτηκε ότι το έκανε και μου είπε “θα ζητούσα τη βοήθειά σας”, ενώ στους νέους ηθοποιούς έλεγε με σιγουριά ότι εγώ θα σκηνοθετούσα την παράσταση. Ήταν πολύ καλή στην υποκριτική, αν και όπως έμαθα δεν είναι ηθοποιός. Της έκοψα τη συζήτηση. Η δίκη αναβλήθηκε γιατί η εισαγγελεύς τόνισε ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να έχει το δικηγόρο της. Θα γίνει αργότερα. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι το τέλος γιατί έπαιξε με τα όνειρα νέων παιδιών. Εμπορεύτηκε τα όνειρά τους και τη δίψα τους να κάνουν αυτό που αγαπάνε», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εφημερίδα «On Time».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!