GOSSIP

Έξαλλη έγινε η "αγρότισσα" του GNTM - "Έφαγε" report στο Instagram για γυμνές πόζες

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, αφού το ψιλόλιγνο κορίτσι που βοηθούσε τους αγρότες γονείς της αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο.

Πλέον η Μαρία κάνει αρκετές επαγγελματικές φωτογραφήσεις και συχνά μοιράζεται πλάνα από αυτές μέσω Instragram αλλά πρόσφατα κάποιος ή κάποιοι της έκαναν report, σε κάποιες γυμνές πόζες της.


H ίδια ξέσπασε λέγοντας πως οι φωτογραφίες της ήταν καλλιτεχνικές και πως της έκαναν report άνθρωποι που την επιβουλεύονται. Ανέφερε δε πως θα τις «θολώσει» και θα τις ανεβάσει ξανά.

«Μπορεί να παίζει χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πολλά νεύρα. Γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά πως πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες» σημείωσε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε η Μαρία Μιχαλοπούλου στο προφίλ της.

«Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται. Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες! Οκ! Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω! Έτσι γιατί μπορώ» τόνισε με νόημα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!