GOSSIP

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη με αφορμή τα γενέθλιά της [εικόνα]

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική, γιόρτασε χθες το βράδυ τα 27α γενέθλια της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη.

Φορώντας ένα σέξι λαμέ μίνι φόρεμα και με μια τούρτα - υπερπαραγωγή, με παγωτά και σαμπάνιες, η Ιωάννα, πόζαρε για τα γενέθλιά της και ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί απουσίαζαν κάποιες φίλες της, από τα γενέθλιά της.


«7 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο 
Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ » έγραψε η Ιωάννα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Aug 10, 2020 at 11:23am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow) on Aug 10, 2020 at 4:16am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!