GOSSIP

Γερασιμίδου: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη;»

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου και σε αυτή η 70χρονη ηθοποιός σχολίασε τα πάντα: ακόμα και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.

Στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην επιστροφή του «Big Brother», όπου χωρίς να μασάει τα λόγια της, είπε: «Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό».

Για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη».

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!