GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς εγκαινίασε το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, χθες φόρεσε τη στολή του δύτη για να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια του πρώτου Υποβρύχιου Μουσείου στην Ελλάδα.

Από χθες Σάββατο 1 Αυγούστου, ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του το υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου.


Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πολλών καλεσμένων όπως η Μιμή Ντενίση, η οποία ανέβασε στα social media, την ακόλουθη φωτογραφία από την Αλόμνησο και έγραψε:

«Καλό μήνα από την Αλονησο! Υπέροχο νησί..με πανέμορφη χώρα και ψηλό επίπεδο φιλοξενίας. Σήμερα εγκαινιάστηκε το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο της χώρας μας από την Υπουργό Πολιτισμού. Ενα πραγματικό θαύμα..κ πόσα ακόμα έχουμε στην Ελλάδα!! Ενα ένα ευτυχώς παρ ολες τις δυσκολίες αρχίζουν να αξιοποιουνται!! Απο αύριο οι τολμηροί που κάνουν καταδύσεις θα μπορούν να θαυμάζουν τα υπέροχα ευρήματα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Aug 1, 2020 at 9:59am PDT

Στην Αλόνησσο είδαμε και τον Σάκη Ρουβά, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια ως επίσημος προσκεκλημένος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.



Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μάλιστα, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στα σπορ, «βούτηξε» και ο ίδιος στα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου στην Ελλάδα, μαζί με άλλους δύτες, για να κόψει την κορδέλα του υποβρύχιου μουσείου. Πρόκειται για το αρχαιότερο επισκέψιμο εμπορικό ναυάγιο στον κόσμο, πλοίου που βυθίστηκε το 425 π.Χ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!