GOSSIP

Το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου έγινε ενοικιαζόμενα δωμάτια [βίντεο]

Η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός Ρπένα Βλαχοπούλου, άφησε την τελευταία πνοή της τον Ιούλιο του 2004, αλλά κανείς δεν έχει ξεχάσει την... τρελοκερκυραία που σκόρπιζε απλόχερα το γέλιο και μάγευε με τη μελωδική φωνή της.

Ωστόσο, τώρα, 16 χρόνια μετά το θάνατό της, ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής αποκάλυψε πως το θρυλικό πατρικό σπίτι της ηθοποιού, στην πατρίδα της, το αγαπημένο νησί της Κέρκυρας, πλέον έγινε ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Το σπίτι, πριν από κάποια χρόνια είχε πουληθεί και πλέον μια εταιρεία νοικιάζει τα δωμάτιά του ως τουριστικά καταλύματα.


Ο Αντώνης Αργυρός, ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και επιβεβαίωσε την είδηση. «Τη Ρένα τη γνώρισα από 4 χρόνων παιδάκι. Ηταν συμμαθήτριες από τα μαθητικά χρόνια με τη γιαγιά μου», είπε.
Οπως είπε ο κ. Αργυρός, τη βίλα την πήρε κάποια εταιρεία, η οποία νοικιάζει δωμάτια στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου. «Δεν ξέρω γιατί ο δήμος της Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε», σημειώνει ο ηθοποιός, και προσθέτει: «Πήγα στις αρχές που το φτιάχνανε και δεν με είχαν αφήσει να μπω μέσα. Τους είχα δείξει φωτογραφία με τη Ρένα και μετά με αφήσανε».

 


Το συγκεκριμένο σπίτι στο παρελθόν είχε παρουσιαστεί σε τηλεοπτικό αφιέρωμα από τον τον ηθοποιό και συγγραφέα Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος είχε τότε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως το σπίτι άνοιγε κατά κανόνα καλοκαίρι και κατά τη γιορτή του Πάσχα και σε αυτό φιλοξενήθηκαν συγκεκριμένοι και αγαπημένοι φίλοι της Ρένας Βλαχοπούλου. Στους χώρους του σπιτιού υπήρχαν καλύμματα για τους καναπέδες, αλλά και κουρτίνες, τις οποίες έραβε η ίδια η ηθοποιός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!