GOSSIP

H Madonna συγκινεί μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Με μια νέα ανάρτησή της στο Instagram, η 61χρονη ποπ σταρ Madonna, αναφέρθηκε και πάλι στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες η Madonna είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, καθώς έπεσε από μια καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Παρίσι με τον χορευτή να σπεύδει αμέσως να τη βοηθήσει.

Η βασίλισσα της ποπ συνέχισε το show της, αλλά ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Στην συνέχεια η Madonna αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις της Madame X tour στην Ευρώπη,  αφού δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς πατερίτσες, ενώ στην πορεία η καραντίνα λόγω της πανδημίας, οδήγησε στην οριστική ακύρωση των εμφανίσεων της.

Η ίδια δε η τραγουδίστρια, άφησε να εννοηθεί πως έκανε τεστ αντισωμάτων στο κορωνοϊό και βρέθηκε θετική και είπε πως πιστεύει πως η ίδια και οι συνεργάτες της, κόλλησαν τον ιό και νόσησαν με Covid 19 ενώ ακόμα έκανε περιοδεία, αλλά τότε νόμιζαν πως απλά είναι μια γρίπη.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα, συχνά μας δείχνει πως κάνει πολλές θεραπείες για την αποκατάσταση της υγείας της.

Και τώρα ανέβασε ένα βίντεο από κάποιο παλιό μουσικό βιντεοκλίπ της και έγραψε: «Αυτό το βίντεο μου δίνει την ελπίδα ότι όχι μόνο θα περπατήσω μια μέρα χωρίς πατερίτσες πολύ σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skate ξανά! Μου λείπει να είμαι η βασίλισσα του χορού!» 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jul 27, 2020 at 2:57pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!