GOSSIP

Ο Νότης Σφακιανάκης δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του

Τους τελευταίους μήνες, πληθώρα δημοσιευμάτων έκαναν λόγο για βαθιά κρίση στο γάμο του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη με την Κίλι Σφακιανάκη, με την οποία παντρεύτηκε το 1991.

Συγκεκριμένα, αρκετό καιρό πριν την καραντίνα είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι δεν ζούσε πια κάτω από την ίδια στέγη (ο Νότης λέγονταν πως έμενε στο καμαρίνι του σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο όπου και ξέσπασε η κόντρα του με την Πάολα) και πολλοί θεωρούσαν βέβαιο το διαζύγιο.

Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, μάλλον κάτι άλλαξε και νέο δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι έφερε ξανά κοντά ο θάνατος της μητέρας του γνωστού τραγουδιστή στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η κα. Μαίρη ξεψύχησε στα χέρια του Νότη Σφακιανάκη στο πατρικό του σπίτι στην Κω, κάτι που τον συνέτριψε ψυχολογικά. Η Κίλι ταξίδεψε στο νησί, παραμερίζοντας τα μεταξύ τους προβλήματα που είχαν προκαλέσει τριγμούς στον γάμο τους.

Η Κίλι ήθελε όσο τίποτε άλλο να είναι κοντά στον Νότη αυτές τις δύσκολες ώρες και οι άνθρωποι από το περιβάλλον τους είχαν μεταφέρει τότε σε αξιόπιστη και έγκυρη πηγή της εφημερίδας ότι το τραγικό συμβάν ης απώλειας της Μαίρης Σφακιανάκη έφερε πιο κοντά το ζευγάρι.

Οι δυο τους κουβέντιασαν, θυμήθηκαν τις ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους διαδρομής και τα συναισθήματα για τα παιδιά τους και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει πολλά, πήραν από κοινού την απόφαση να ξεκινήσουν τις προσπάθειες επανασύνδεσης, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!