GOSSIP

Μήνυση και στις ΗΠΑ έκαναν οι Meghan & Harry

Πολλά νομικά μέτωπα έχουν ανοίξει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αφού ενώ ακόμα εκκρεμεί η οριστική δικαστική απόφαση, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η Meghan Markle,  κατά της Mail On Sunday, του κυριακάτικου φύλλου της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, τώρα το διάσημο ζευγάρι κατέθεσε νέα αγωγή στις ΗΠΑ όπου και διαμένει μετά το Megxit.

Θυμίζουμε πως η αγωγή κατά της βρετανικής εφημερίδας έγινε επειδή δημοσίευσε μια επιστολή που είχε στείλει η Meghan στον πατέρα της Thomas Markle, πριν τον πριγκιπικό γάμο της και τότε ο πρίγκιπας Harry είχε πει πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα να παραβιάσει την προσωπική ζωή της οικογένειάς του και είχε εξαπολύσει μια έντονη επίθεση κατά μερίδας του Τύπου κατηγορώντας του για τον τρόπο που προσεγγίζουν τη σύζυγό του και συγκρίνοντας τη στάση τους με τα όσα οδήγησαν στο θάνατο της μητέρας του Diana.


Τώρα το ζευγάρι κατέθεσε αγωγή στις ΗΠΑ, κατά των παπαράτσι που χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να αποσπάσουν φωτογραφίες του γιους τους Archie, από το σπίτι στο Λος Άντζελες που πλέον αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του ζεύγους.


Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι φωτογράφοι, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής της Καλιφόρνιας όταν έστειλαν drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν ότι δημιουργούσαν τρύπες στον φράχτη του σπιτιού.

«Κάθε άτομο και μέλος της οικογένειας στην Καλιφόρνια, από το νόμο, έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Michael J. Kump, σύμφωνα με την Washington Post.


«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες».

Το βιβλίο που δημιουργεί ήδη σάλο


Και όλα αυτά γίνονται στον απόηχο του σάλου που έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του βιβλίου Finding Freedom των βασιλικών ρεπόρτερ Carolyn Durand και Omid Scobie, το οποίο λέγεται πως κυκλοφόρησε έχοντας την έγκριση του ζεύγους και περιγράφει τα όσα οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να αποχωρήσει από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.


Ήδη έχουν διαρρεύσει αποσπάσματααπό το βιβλίο στον Τύπο, στα οποία ο πρίγκιπας William χαρακτηρίζεται ως "σνομπ" που έφερε έντονες αντιρρήσεις στον αρραβώνα και γάμο του αδελφού του. Επίσης αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως η Meghan αισθάνθηκε πως θυσίασε όλη τη ζωή της για την βρετανική βασιλική οικογένεια η οποία όμως δεν της στάθηκε όπως θα περίμενε, πως η Δούκισσα είχε σοβαρά προβλήματα με το προσωπικό του παλατιού που δεν την εμπιστεύονταν, πως με την Kate Middleton δεν είχε καμία κόντρα και πως οι δυο γυναίκες δεν γνωρίζονταν καλά, αλλά τα media από την πρώτη στιγμή τις εμφάνισαν να έχουν ανταγωνιστική σχέση και πως το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε παραγκωνισμένο από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!