GOSSIP

H Heard ισχυρίζεται πως ο Depp πήγε να την πνίξει με μαξιλάρι

Συνεχίζεται το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των δύο πρώην συζύγων και χολιγουντιανών σταρ Johnny Depp και Amber Heard, με το διάσημο μοντέλο και ηθοποιό να εμφανίζει στο δικαστήριο μάρτυρες για να αποδείξουν πως ο πρωταγωνιστής των ταινιών "Πειρατές της Καραϊβικής" την κακοποιούσε και τις έκανε επανειλημμένα βίαιες επιθέσεις, κατά τη διάρκεια του δεσμού και του γάμου τους.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το protothema.gr, η Amber Heard (Άμπερ Χερντ) είχε εκμυστηρευτεί στην μακιγιέζ της ότι ο Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ) την είχε χτυπησει και είχε προσπαθήσει να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Αυτά είπε εχθές στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου η Μέλανι Ινγκλέσις, make up artist και φίλη της 34χρονης ηθοποιού. Δίνοντάς την κατάθεσή της μέσω video link από την Καλιφόρνια, η Μέλανι είπε ότι εκλήθη από την Χερντ στο ρετιρέ διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβρη του 2015, μετά από έναν καυγά του ζευγαριού, και ότι βοήθησε να καλυφθούν οι αμυχές στο πρόσωπο της φίλης της προκειμένου να εμφανιστεί την επόμενη μέρα σε ένα chat show.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Guardian, η Ινγκλέσις είπε στο δικαστήριο ότι πήγε στο διαμέρισμα αφού της τηλεφώνησε η Χερντ, ακυρώνοντας το ραντεβού που είχαν για μπόουλινγκ. Όταν έφτασε εκεί, αντίκρυσε σπασμένες κορνίζες, γυαλιά το πάτωμα και λέξεις γραμμένες στο τραπέζι με χρυσή μπογιά. Η Ινγκλέσις είπε ότι η Χερντ ήταν «ταραγμένη, συναισθηματικά φορτισμένη και αρκετά στενοχωρημένη». «Μου είπε ότι εκείνη και ο Τζόνι καυγάδισαν. Είπε ότι προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Αισθανόταν ότι προσπάθησε να την σκοτώσει εκείνη τη βραδιά. Την έσυρε από το μαλλί».


Την επόμενη ημέρα η Ινγκλέσις επέστρεψε στο σπίτι της Χερντ για να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη με τον Τζέιμς Κόρντεν. «Υπήρχε ένα κόψιμο ή κακάδι πάνω στο χείλος της. Το δέρμα στις γωνίες των ματιών της, κοντά στη μύτη, είχε ελαφρώς διαφορετικό χρώμα. Χρησιμοποίησα κονσίλερ για να καλύψω μερικές από τις μελανιές... το χαρακτηριστικό χρώμα κραγιόν της Άμπερ ήταν το κόκκινο, και της είπα ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε την πληγή στο στόμα».

Ερωτηθείσα για τις μελανιές στο πρόσωπο της φίλης της, η μακιγιέζ είπε ότι καλύφθηκαν εύκολα, αφού το πρήξιμο ήταν ακόμα περιορισμένο και δεν είχαν σκουρύνει πολύ.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Χερντ «σφυροκοπηθηκε» από τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ με ερωτήσεις σχετικά με τα τραύματα που ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε ο πρώην άντρας της. Στη δήλωσή της, η Χερντ είχε περιγράψει τον καυγά του Δεκέμβρη του 2015 ως «μία από τις χειρότερες και πιο βίαιες βραδιές της σχέσης τους». Είπε στο δικαστήριο ότι το αποτέλεσμα του καυγά για την ίδια ήταν «δύο μαυρισμένα μάτια, μια σπασμένη μύτη, μελανιές σε όλο το σώμα και ένα σχισμένο χείλος». Επίσης, ανέφερε ότι ο Ντεπ «έχοντας απόλυτη συναίσθηση των πράξεών του, έσφιξε τις γροθιές του, έκανε πίσω το κεφάλι και της έριξε κουτουλιά στη μύτη». Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από την εκπομπή που είχε παραστεί ως καλεσμένη μετά το περιστατικό, η Χερντ σχολίασε ότι ο λόγος που ήταν τόσο έντονα βαμμένη ήταν για να κρύψει τα σημάδια του καυγά.

[New audio reveals Johnny Depp told Amber Heard, 'We are a crime scene waiting to happen']
Η 34χρονη περιέγραψε και άλλα περιστατικά στο δικαστήριο που, κατά την άποψή της, αντανακλούν τον βίαιο χαρακτήρα του Ντεπ. Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε έναν καυγά τους στην Αυστραλία που προκλήθηκε επειδή η ίδια προσπάθησε να τον σταματήσει να πιει αλκοόλ. Αφού του πήρε το μπουκάλι από τα χέρια και το έσπασε, ο Ντεπ - σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της - άρχισε να πιάνει μπουκάλια και να τα πετάει προς το μέρος της σαν χειροβομβίδες. Ανάλογες σκηνές έχει φυσικά περιγράψει και ο 57χρονος, αλλά με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε πετάξει τότε μπουκάλια στον Ντεπ. Επίσης διέψευσε τους ισχυρισμούς του ότι του είχε κόψει το δάχτυλο με ένα μπουκάλι και ότι του είχε σβήσει ένα τσιγάρο στο μάγουλο. «Ο Τζόνι το έκανε αυτό, μπροστά μου. Έκανε συχνά τέτοιου είδους πράξεις», σημείωσε η Χερντ, συμπληρώνοντας ότι παρόλο που και η ίδια έβγαινε εκτός εαυτού στους καυγάδες τους, ποτέ δεν πέταξε κάτι πάνω του με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη που εκτυλίσσεται στο Λονδίνο αφορά στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Ντεπ εναντίον της News Group Newspapers (NGN), της εταιρείας που εκδίδει την Sun, και του executive editor της βρετανικής εφημερίδας, Νταν Γούτον, σχετικά με ένα άρθρο που τον περιγράφει ως δράστη ενδοοικογενειακής βιας. Ο Ντεπ αρνείται ότι χτύπησε ποτέ την Χερντ, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε σε τουλάχιστον 14 ξεχωριστές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της ταραχώδους σχέσης τους.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!