GOSSIP

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε ψύχραιμα σε ένα πικρόχολο σχόλιο που δέχτηκε

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου, τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με σκάφος στα νησιά του Ιονίου πελάγους και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της, πλάνα από το ταξίδι της.

Μια όμως πόζα της, στην οποία βλέπουμε την Τατιάνα να ποζάρει πάνω στο σκάφος που είναι αραγμένο στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, προκάλεσε πολλά σχόλια.


Στη συγκεκριμένη πόζα, η 50χρονη παρουσιάστρια φορά ένα πολύ σικ και σέξι μαγιό και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ τα πόδια της δείχνουν... ατελείωτα.


Αμέσως έπεσαν βροχή τα likes και τα σχόλια, αλλά κάποιοι έσπευσαν πικρόχολα να πουν πως η παρουσιάστρια δεν έχει στην πραγματικότητα, τόσο καλλίγραμμο κορμί και την κατηγόρησαν πως "πειράζει" με φίλτρα τις πόζες της. 
 

Μάλιστα ένας από τους follower της, τής έγραψε ότι έχει χρησιμοποιήσει κάποια μορφή photoshop και για τον λόγο αυτό φαίνονται τα πόδια της τόσο μακριά.

«Με αγάπη σου λέω άλλαξε φίλτρο γιατί τόσο μακριά πόδια δεν έχεις. Σκλεναρίκοβα δεν είσαι!!!» ήταν το σχόλιο, το οποίο ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου δεν άφησε αναπάντητο.

«Πράγματι δεν είναι τα πόδια μου τόσο μακριά. Δεν είναι φίλτρο. Είναι η γωνία που η κόρη μου τράβηξε τη φωτογραφία. Καλησπέρα» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!