GOSSIP

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μιλά για την υγεία του παρουσιαστή

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του άτυχου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη και μίλησε για την πορεία της υγείας του συζύγου της, μετά το νέο χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, σχεδόν τρία χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο που κόντεψε να του στερήσει τη ζωή.

Πριν από λίγες μέρες η Εβελίνα Βαρσάμη μέσω facebook αποκάλυψε πως, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μπήκε ξανά στο χειρουργείο. Συγκεκριμένα χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να κάνει μια επέμβαση κρανιοπλαστικής, όπου επρόκειτο να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι.

Η σύζυγος του παρουσιαστή, λίγες μέρες μετά το νέο σοβαρό χειρουργείο που έκανε ο σύζυγός της, μίλησε στην εφημερίδα “OΝ time” και στη Σπυριδούλα Τριάντου και αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά την επέμβαση και την πολυετή νοσηλεία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως πονάει αρκετά και έκανε γνωστό πως θα ακολουθήσουν άλλα τρία χειρουργεία: “Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας… Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί”.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε: “Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε”.

Όσο για τον γιο τους, Αλέξανδρο, αποκάλυψε: “Καταλαβαίνει πια τα πάντα το παιδί, άλλωστε είναι 8,5 χρονών. Και ο μικρός χαίρεται κάθε φορά που βλέπει μια βελτίωση του πατέρα του”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!