GOSSIP

Ο Χάρης Βαρθακούρης ποζάρει αγκαλιά με τη μεγάλη κόρη του [εικόνα]

Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα, έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες: τη Μελωδία και τη Λιόνα που τις λατρεύουν.

Το ζευγάρι έγινε πολύ δημοφιλές μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σόου, όπου φάνηκε η... εκρηκτική αλλά δυνατή αγάπη που ενώνει τον Χάρη και την Αντελίνα και το πόσο αγαπούν τις κόρες τους, αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειάστηκε να μείνουν μακριά τους για αρκετό καιρό.


Πλέον η οικογένεια είναι και πάλι μαζί: η Αντελίνα απέκτησε δική της εκπομπή στην τηλεόραση και ο Χάρης ετοιμάζεται να αναλάβει το μεγάλο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή του ριάλιτι Big Brother, που μετά από αναβολή λόγω κορωνοϊού, από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα επιστρέψει στην ελληνική tv.


Το Σαββατοκύριακο, ο Χάρης βρήκε το χρόνο να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του και πόζαρε αγκαλιά με τη μεγάλη κόρη του, τη Μελωδία, κάνοντας αστείες γκριμάτσες.


Και αυτό που όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν όταν είδαν τη φωτογραφία μπαμπά - κόρης στο Instagram story, είναι η εκπληκτική ομοιότητα της Μελωδίας με τη μητέρα της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!