GOSSIP

Κάποτε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πήγε να πνίξει τον Πάνο Μουζουράκη

Ο γνωστός ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε χθες μια νέα συνέντευξη και αφηγήθηκε και ένα άγνωστο περιστατικό που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους «Άγαμους Θύταις» και εξήγησε πως δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί και πως όλα πάνε βάσει σεναρίου.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν πριν από μερικά χρόνια ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να αυτοσχεδιάσει στην σκηνή, εκείνος του το “ξέκοψε” με τον… τρόπο του.

«Πολύ σπάνια θα βγει κάτι αυθόρμητο. Δεν υπάρχουν αυτοσχεδιασμοί. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι μια πλήρης παρτιτούρα. Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. Μα, μου λέει, “να εκφραστώ”. Του λέω “όχι”, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ότι θέλει;», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!