GOSSIP

Δύο διάσημες πρώην του σταρ δεν κατέθεσαν τελικά στη δίκη Depp VS Heard

Δεν έχει τέλος η πολύκροτη δίκη του χολιγουντιανού σταρ Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Θυμίζουμε πως η Heard κατηγορεί τον Depp για βίαιη συμπεριφορά και χθες η υπεράσπιση του χολιγουντιανού σταρ θέλησε να επιστρατεύσει δύο διάσημες πρώην του Depp για να καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα χθες επρόκειτο να καταθέσουν η πρώην σύζυγος του χολιγουντιανού ηθοποιού και διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Vanessa Paradis και η πρώην σύντροφός του και χολιγουντιανή σταρ Winona Ryder.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού ο δικηγόρος του Johnny Depp μετέφερε την επιθυμία του πελάτη του ότι οι δύο γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν ως μάρτυρες.

O ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς οι αντίδικοι της εκδοτικής εταιρείας NGN συμφωνούν ότι δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση από τον Depp και ότι η έκταση των ισχυρισμών εναντίον του, εξαρτάται αποκλειστικά από την Amber Heard.

Στην συνέχεια δόθηκαν στη δημοσιότητα οι έγγραφες δηλώσεις που επρόκειτο να κάνουν οι δύο γυναίκες.

Η δήλωση της Winona Ryder

Η Winona Ryder είχε σχέση με τον Johnny Depp και στη δήλωσή της ανέφερε ότι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί της.

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω από τη δική μου εμπειρία, καθώς προφανώς δεν ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Άμπερ. Αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, που ήταν τόσο έντονα διαφορετική, ήμουν απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και συγχυσμένη όταν έμαθα τις κατηγορίες σε βάρος του.

Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει μακράν από τον Johnny που γνώριζα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να συλλάβω αυτές τις κατηγορίες. Ποτέ, ποτέ, δεν υπήρξε βίαιος απέναντί μου. Ποτέ, ποτέ δεν με κακομεταχειρίστηκε. Ποτέ δεν ήταν βίαιος ή υβριστικός απέναντι σε οποιονδήποτε έχω δει.

Πραγματικά και ειλικρινά τον ξέρω μόνο ως έναν καλό άνδρα, έναν απίστευτα τρυφερό, περιποιητικό άνδρα που ήταν τόσο προστατευτικός με εμένα και τους ανθρώπους που αγαπά, που ένιωθα τόσο πολύ ασφαλής μαζί του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Johnny, είναι αδύνατο να πιστέψω ότι είναι αληθινοί αυτοί οι τόσο τρομακτικοί ισχυρισμοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ», ανέφερε στη δήλωσή της η Ryder.

Η δήλωση της Vanessa Paradis

Η Vanessa Paradis έζησε 14 χρόνια με τον Johnny Depp και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Όλα αυτά τα χρόνια ξέρω τον Johnny ως ένα ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και μη βίαιο άνθρωπο και πατέρα.

Στα γυρίσματα, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και ολόκληρα συνεργεία τον λατρεύουν επειδή είναι τόσο ταπεινός και τους σέβεται όλους, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει.

Οι κατηγορίες της Άμπερ Χερντ «δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό Johnny που γνωρίζω και από την προσωπική εμπειρία πολλών χρόνων μπορώ να πω ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος ούτε με κακομεταχειρίστηκε».

Έχω δει ότι αυτές οι εξοργιστικές δηλώσεις υπήρξαν πραγματικά οδυνηρές και επίσης προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του επειδή, δυστυχώς, άνθρωποι πίστεψαν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες», ανέφερε στη δήλωσή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!