GOSSIP

Η Μιμή Ντενίση πόζαρε με μαγιό και... ασορτί σκύλο [εικόνα]

Η 67χρονη δημοφιλής ηθοποιός, συγγραφέας και θιασάρχης Μιμή Ντενίση, έχει αποδείξει πως διαθέτει χιούμορ, αλλά γίνεται και πολύ αυστηρή όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Η Μιμή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, έτσι πρόσφατα σχολίασε την είδηση της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, με ένα απόσπασμα, από το βιβλίο "Θεοδώρα, η Αγία των Φτωχών" που η ίδια έγραψε το 1995

«Ετούτος ο Ναός δεν είναι έργο ανθρώπων. Είναι έργο Θεού.
Με την δική Του καθοδήγηση έγινε. Γι αυτό κανείς δεν θα μπορέσει να τον καταστρέψει Ποτέ.
Κι αν Κάποτε πέσει η Πόλη σε χέρια των κατακτητών, η Αγία Σοφία θα τους θυμίζει πως ο Θεός διάλεξε αυτή τη Πόλη κι αυτόν το Λαό για να χτιστεί ο μεγαλύτερος Οίκος της Λατρείας του.
Κι αν Κάποτε οι Βάρβαροι σβήσουν όλα τα καντηλέρια της, θα μείνει ο Ήλιος να φωτίζει τα αναρίθμητα παράθυρα της για να βλέπουν οι ναυτικοί από τον Βόσπορο και οι περαστικοί από την Πόλη, και να μην χάνουν τη Πίστη τους στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Jul 11, 2020 at 6:52am PDT


Λίγες ώρες αργότερα όμως η Μιμή είχε πιο χαλαρή διάθεση και ανέβασε μια πόζα της με ένα μακρυμάνικο μαγιό, από το Θεολόγο όπου και διατηρεί εξοχικό.


Η Μιμή Ντενίση, κάνει εκεί διακοπές με την κόρη της Μαριτίνα η οποία και τράβηξε τη φωτογραφία, την οποία η Μιμή σχολίασε με μια χιουμοριστική λεζάντα γράφοντας: «Μαγιό και σκύλος, ασορτί», αφού το μαγιό της θυμίζει το τρίχωμα της σκυλίτσας Ήρας.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Jul 13, 2020 at 8:54am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!