GOSSIP

H αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham είναι πάμπλουτη!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham, o 21χρονος Brooklyn Beckham, αρραβωνιάστηκε και η μέλλουσα σύζυγός του, έχει μια τεράστια περιουσία.

Τόσο ο David όσο και η Victoria ανέβασαν στα social media πλάνα από τον αρραβώνα με την όμορφη μέλλουσα νύφη τους.

Ο λόγος για την 25χρονη όμορφη ηθοποιό Nicola Peltz, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Justin Bieber, αλλά και με τον Anwar Hadid, το μοντέλο και αδελφό της Bella και της Gigi Hadid.

 

Η Nicola θεωρείται ως ένα από τα «κακά κορίτσια του Χόλυγουντ επειδή ήταν δισεκατομμυριούχος από πολύ μικρή και δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει στη ζωή της».

Πατέρας της είναι ο 78χρονος επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος επενδυτής Nelson Peltz, η περιουσία του οποίου αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια λίρες και  διαθέτει δύο ιδιωτικά τζετ, ενώ οι Beckhams λέγεται πως έχουν μια περιουσία η οποία αγγίζει τα 370 εκατομμύρια λίρες και δεν έχουν ιδιωτικό αεροσκάφος.


Ο πατέρας της Nicola, είναι ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος. Έχει παντρευτεί τρεις φορές και η τρίτη του σύζυγος, Claudia, με την οποία παντρεύτηκαν το 1985, είναι η μητέρα της Nicola, αλλά και άλλων 8 από τα 10 συνολικά παιδιά του επιχειρηματία. Τα δέκα παιδιά του είναι από 54 έως 17 ετών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!