GOSSIP

Μια ντροπιαστική φωτογραφία του Depp εμφάνισε στο δικαστήριο η πρώην του

Σε... ξεκατίνιασμα εξελίσσεται το δικαστήριο μεταξύ των διάσημων ηθοποιών Amber Heard και Johnny Depp, καθώς οι δυο πρώην σύζυγοι, βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα.

Στο δικαστήριο που έγινε χθες, μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε και μια άκρως ντροπιαστική φωτογραφία του χολιγουντιανού σταρ, που τον δείχνει να κοιμάται καθιστός ενώ χύνεται πάνω του παγωτό που έχει λιώσει στα χέρια του.


Σύμφωνα με το protothema.gr o Depp βρέθηκε τη Δευτέρα στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου μετά από μήνυση που κατέθεσε κατά του ομίλου NGN και ισχυρίστηκε πως έχασε την περιουσία των 650 εκατ. δολαρίων που κέρδισε από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και επιπλέον χρωστάει 100 εκατομμύρια σε φόρους.


Αφορμή αποτέλεσε ένα δημοσίευμα της Sun το 2018 στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι κακοποιούσε την Heard γεγονός που αρνείται πεισματικά. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι έμαθε πως έχασε όλα του τα χρήματα λίγο πριν τα 30α γενέθλια της Heard, τον Απρίλιο του 2016.

Όπως είπε ενώπιον του δικαστηρίου έχασε την περιουσία του εξαιτίας του μάνατζερ του και χρωστάει 100 εκατομμύρια επειδή δεν πλήρωνε φόρους για 17 συνεχόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια είπε πως έκανε χρήση κάνναβης και γύρισε στο σπίτι του όπου έκανε πάρτι η Heard. Ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να διαβάσει ένα βιβλίο και όπως είπε η τότε σύζυγός του, του επιτέθηκε ισχυριζόμενη πως της κατέστρεφε τη γιορτή.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και μία φωτογραφία που δείχνει τον Depp να κοιμάται έχοντας λερωθεί με παγωτό που έλιωνε πάνω του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα η Heard τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να θυμίζει στον ηθοποιό την επόμενη μέρα τις... εκρήξεις του, γιατί όπως είπαν οι δικηγόροι της, συνήθως την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι έκανε από το ποτό. 

Ο Depp ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν του είχε δείξει κάποια φωτογραφία του πριν πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Τη μόνη που του είχε δείξει ήταν αυτή με το παγωτό λέγοντας του «κοίτα τι έχεις γίνει. Είναι αξιολύπητο»! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!