GOSSIP

Πέθανε η σύζυγος του John Travolta - Η διάσημη ηθοποιός Kelly Preston

Το Χόλιγουντλ, θρηνεί το θάνατο της διάσημης ηθοποιού Kelly Preston, η οποία από το 1991 ήταν παντρεμένη με το χολιγουντιανό σταρ John Travolta και μαζί είχαν αποκτήσει 3 παιδιά.

H ηθοποιός έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, ηττημένη από καρκίνο του μαστού, αφήνοντας πίσω της, την 20χρονη κόρη της και ηθοποιό Ella Bleu Travolta, και τον 9χρονο γιο της Benjamin. 


Θυμίζουμε, πως η Kelly και ο John είχαν αποκτήσει έναν ακόμη γιο, τον Jett, που έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία μόλις 17 ετών.


Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο σύζυγός της.


Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 2.5 εκατομμύρια followers και έπλεξε το εγκώμιο στη σύζυγό του και τη θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη που έδωσε για δύο ολόκληρα χρόνια με αντίπαλο την επάρατη νόσο.

«Με πολύ βαριά καρδιά ανακοινώνω το θάνατο της υπέροχης και όμορφης συζύγου μου» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός και παράλληλα ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα, πιθανά θα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να αφιερώσει το χρόνο του, για να σταθεί πλάι στα παιδιά του, που έχασαν τη μητέρα που λάτρευαν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jul 12, 2020 at 10:20pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!