GOSSIP

H Βίκυ Κάβουρα εκνευρίστηκε με μια εκπομπή και δεν το έκρυψε [βίντεο]

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Βίκυ Κάβουρα, μάλλον δεν χάρηκε καθόλου με τα σχόλια που άκουσε χθες σε μια τηλεοπτική εκπομπή και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της μιλώντας διαδικτυακά  με την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Μέσω Skype βρέθηκε να μιλάει για την αποχώρησή της από το «Κλουβί με τις τρελές» σήμερα (4/7) η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός, απ’ ότι φαίνεται, περίμενε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, ενώ μάλιστα ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια που άκουσε, αφού τόνισε πως την χάλασαν τη διάθεση.

«Σας έβλεπα, τόση ώρα περιμένω. Εν τω μεταξύ είμαι νυσταγμένη, έχω το άγχος μου για το live το βράδυ. Ακούω και λέω “τι πλάκα έχουν σήμερα;” και μετά λέω “τι κακίες λένε σήμερα; Ξέχασαν ότι είμαι κι εγώ εδώ μάλλον και θέλουν να με προσβάλλουν”. Ξέρετε εσείς… Αλλά δεν πειράζει, μου τη χαλάσατε τη διάθεση», τόνισε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα με την Ναταλία Γερμανού να της λέει πως «δεν θέλαμε να σου χαλάσουμε τη διάθεση, ειλικρινά και ξέρεις πολύ καλά τι συμπάθεια σου έχω».

Τότε, η Βίκυ Κάβουρα της απάντησε πως «κι εγώ έχω συμπάθεια σε σένα Ναταλία, αλλά και στους άλλους που είναι εκεί στο πάνελ. Αλλά αυτός ο καναπές με στεναχώρησε λίγο σήμερα, δεν έπρεπε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!