GOSSIP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τώρα έστειλε μήνυμα για το Μήνα Υπερηφάνειας

Μολονότι ως "Παγκόσμιος Μήνας Περηφάνειας"ο γνωστός και ως Pride Month είναι κανονικά και φέτος ο μήνας Ιούνιος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χθες που ξεκινούσε ο Ιούλιος θέλησε να στείλει το μήνυμά της για το μήνα που γιορτάζει τη διαφορετικότητα και στηρίζει τη κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πολλές εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο του Μήνα Υπερηφάνειας, όπως το Athens Pride, που κανονικά θα είχαν γίνει μέσα στον Ιούνιο, αναβλήθηκαν για το μήνα Σεπτέμβριο.

Και μπορεί επίσημα να τελείωσε ο "Μήνας Υπερηφάνειας", αλλά η Αλεξάνδρα ποζάροντας στο αθηναϊκό club "Shamone" συνιδιοκτήτης του οποίου είναι ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος,  έστειλε μέσω Instagram το ακόλουθο μήνυμα:

«Παγκόσμιος Μήνας Περηφάνειας 
Σε ένα κόσμο που οι αξίες φθίνουν και ο άνθρωπος προσπαθεί να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές επιλέγουμε να οραματιζόμαστε την ισότητα!
Επιλέγουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο μας ανεξάρτητα από την χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την σεξουαλικότητα του.
Επιλέγουμε να συμβαδίζουμε με εκείνους που ο σεξουαλικός ρατσισμός τους έχει βάλει στο στόχο λεκτικής και σωματικής βίας.
Απομακρυνόμαστε από το σκοτεινό πέπλο μίσους που απειλεί να καλύψει την ψυχή μας και ερχόμαστε κοντά σε όλους αυτούς που επιλέγουν την ομορφιά του ουράνιου τόξου.
Είμαστε μαζί,είμαστε δυνατοί ,είμαστε άνθρωποι!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on Jun 30, 2020 at 9:31am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!