GOSSIP

O πρίγκιπας Harry μίλησε για το ρατσισμό στην απονομή των βραβείων Diana

Η ετήσια απονομή των βραβείων Diana, που δίνονται στη μνήμη της αείμνηστης πριγκίπισσας, φέτος έγινε διαδικτυακά, λόγω πανδημίας και την παράσταση έκλεψε η ομιλία του πρίγκιπα Harry.

Ο Harry έδωσε ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια των βραβείων Diana, υπογραμμίζοντας στους νέους του Ηνωμένου Βασιλείου που βραβεύονται από αυτόν τον θεσμό, να συνεχίσουν τη φιλανθρωπική στάση, όπως έκανε η πρώην πριγκίπισσα Diana. "Είμαι τόσο απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτών των βραβείων, καθώς τιμούν την κληρονομιά της μητέρας μου. Όλοι κάνετε τόσο απίστευτη δουλειά, και σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, έχετε βρει τη δύναμη και την έμπνευση μέσα σας για να κάνετε κάτι θετικό. Ξέρω ότι η μητέρα μου ήταν μια έμπνευση για πολλούς από εσάς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμούσε. Όπως πολλοί από εσάς, δεν πήρε ποτέ την εύκολη διαδρομή ή τη δημοφιλή ή την άνετη. Αλλά κρατούσε μία στάση για τα πράγματα και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους που το χρειάζονταν», είπε ο Harry.

"Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε καταστάσεις σε όλο τον κόσμο όπου κυριαρχούν η διχόνοια, η απομόνωση και ο θυμός, καθώς φεύγει ο πόνος και το τραύμα από την επιφάνεια. Αλλά βλέπω τη μεγαλύτερη ελπίδα σε ανθρώπους σαν εσάς και είμαι σίγουρος για το μέλλον του κόσμου και την ικανότητά του να θεραπεύει, επειδή είναι στα χέρια σας", είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry.

Παράλληλα μίλησε για το ρατσισμό, ζήτησε συγγνλωμη για τα λάθη του παρελθόντος και δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και η σύζυγός του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αλλάξει ο συστημικός ρατσισμός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fahimeh Tehran - Iran (@study_english35) on Jul 1, 2020 at 6:53pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!