GOSSIP

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις απιστίες της συζύγου του Will Smith

Ένας νεαρός τραγουδιστής, αποκάλυψε πως ο χολιγουντιανός σταρ Will Smith, όχι μόνο γνώριζε πως η σύζυγός του Jada Smith, τον απατούσε επί σειρά ετών, αλλά είχε δώσει και ο ίδιος τις... ευλογίες του στον παράνομο δεσμό της συζύγου του!

Σαν βόμβα έσκασαν οι δηλώσεις του 27χρονου τραγουδιστή August Alsina, ο οποίος ισχυρίζεται πως για χρόνια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη σύζυγο του χολιγουντιανού σταρ Will Smith, τη 48χρονη ηθοποιό Jada Pinkett Smith και πως ο Will Smith, όχι μόνο γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα και πως είχε δώσει τις ευλογίες του σε αυτόν τον παράνομο δεσμό!


Ο Will Smith παντρεύτηκε την Jada το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά: τον 21χρονο Jaden και την 19χρονη Willow, ενώ ο Will Smith έχει έναν ακόμη γιο, τον Tray, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Sheree Zampino.


Μάλιστα γράφεται πως ο γιος του Will Smith, o Jaden, ήταν αυτός που σύστησε τον τραγουδιστή August Alsina, στη μητέρα του το καλοκαίρι του 2015!  Έκτοτε οι δυο τους είχαν γίνει αχώριστοι. O τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Smith σε διακοπές στη Χαβάη και πήγε μαζί με τη Jada και στα βραβεία BET.


Και τώρα ο August εμφανίστηκε στην εκπομπή The Breakfast Club και λέει πως για χρόνια είχε ερωτικό δεσμό με τη Jada και πως είχε αφιερώσει τα πάντα σε αυτό το δεσμό και ισχυρίζεται πως ο Will Smith γνώριζε τα πάντα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.


«Καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε τη μετάβαση της σχέσης του ζευγαριού, από ένα κανονικό γάμο σε μια συνύπαρξη ζωής και ο Will Smith μου έδωσε τις ευλογίες του» είπε.


Ο τραγουδιστής, που τώρα προμοτάρει το νέο άλμπουμ του, λέει πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν, πως απλά θέλει να πει την αλήθεια και πως αγαπά την οικογένεια Smith σαν να είναι δική του οικογένεια!


Πάντως η Jada, μέσω της Page Six. δηλώνει κατηγορηματικά πως όλα αυτά είναι ψέμματα. 


Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ο γάμος του Will Smith δεν είναι κανονικός γάμος, ενώ στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες πως ο Will Smith διατηρεί  σχέσεις με άνδρες, ένας εκ των οποίων λέγεται πως είναι ο πρώην μάνατζερ της Jennifer Lopez.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!