GOSSIP

Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως αδυνάτισε λόγω καραντίνας [βίντεο]

Μπορεί οι περισσότεροι να λένε πως πήραν κιλά όσο βρίσκονταν σε καραντίνα, αλλά διαρκώς μεγαλώνει η λίστα των celebrities που λένε το ακριβώς αντίθετο: πως λόγω της πανδημίας αδυνάτισαν!

Στη λίστα ήρθε να προστεθεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που πρόσφατα πήγε σε δημόσια εκδήλωση και όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει αδυνατίσει αυτός απάντησε: «Αδυνάτισα λόγω της κορωνοκατάστασης. Η ψυχολογία μου ήταν καλή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη κατάσταση, πήρα κι εγώ τον χρόνο μου να εγκλιματιστώ σε αυτή, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τις δραστηριότητές μου. Έμεινα στο σπίτι με λίγο περισσότερο προπόνηση για να περάσει και η ώρα και αδυνάτισα λίγο», είπε ο Ντάνος.


Παράλληλα αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Survivor 4: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το Survivor 4 ή το All Star αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Αν γίνει θα δούμε πού θα είμαστε, την πρόταση και με βάση αυτά που θα κάνω εκείνη την περίοδο θα κρίνω. Ακόμα δεν γνωρίζω τι θα κάνω στην τηλεόραση, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις πρώτες».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!