GOSSIP

Η Kylie Jenner πόζαρε με ροζ μαλλιά και το πιο αποκαλυπτικό σουτιέν

Βίντεο και νέες σέξι πόζες της με ένα αποκαλυπτικό σουτιέν και νέο hair look, έκανε... δώρο στους φαν της η Kylie Jenner, η οποία πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως είναι η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity στο Instagram, ξεπερνώντας ακόμα και διάσημους αθλητές όπως ο Cristiano Ronaldo.

H 22χρονη, μοιάζει να αδιαφορεί για το γεγονός πως το Forbes της αφαίρεσε πριν ένα μήνα τον τίτλο της πιο νεαρής αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο (λέγεται πως εμφάνισε ψεύτικα στοιχεία για να πάρει τον τίτλο), αλλά και για το γεγονός πως η αδελφή της, η διαβόητη Kim Kardashians, μπήκε πρόσφατα και αυτή στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη κυρίως χάρη στις πωλήσεις της εταιρείας καλλυντικών της KKW Beauty (η Kylie έγινε πλούσια χάρη στη δική της εταιρία καλλυντικών Kylie Cosmetics).


H 22χρονη, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από νέες πόζες της, στις οποίες εμφανίζεται με ροζ παστέλ μαλλιά και αφήνει να εννοηθεί πως το ροζ είναι το αγαπημένο της χρώμα, ενώ παράλληλα επιδεικνύει το πλούσιο μπούστο της, φορώντας ένα πολύ αποκαλυπτικό σουτιέν και φυσικά όλοι πρόσεξαν τα δυο πανάκριβα και ογκώδη διαμαντένια δαχτυλίδια που φορά στα χέρια της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 28, 2020 at 6:09pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 29, 2020 at 11:21am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!