GOSSIP

O Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο πρώην νικητής του Survivor, o γνωστός "Ντάνος" είχε μια συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ,Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εξήγησε για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνάντηση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το Σωματείο “Φύλακας Άγγελος”, το οποίο έχει ιδρύσει μαζί  με τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη. 

Ο “Φύλακας Άγγελος” έχεις ως σκοπό να προσφέρει βοήθεια και συμπαράσταση σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Εξάλλου, είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τα παιδιά και ότι πάντα προσπαθεί να είναι κοντά στο Make a Wish. 

Ο Ντάνος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως σήμερα συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος θα στηρίξει τον “Φύλακα Άγγελο”. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η @_elliniki_astynomia θα σταθεί αρωγός”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Jun 25, 2020 at 3:14am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!