GOSSIP

Τσολάκη - Γκουντάρας : Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική σόουμπιζ

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας και η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, υπήρξαν στο παρελθόν συνεργάτες, αλλά μάλλον αυτή η συνεργασία δεν άρεσε καθόλου στον παρουσιαστή, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις που... φούντωσαν μια νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε πως η Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερη τηλεοπτική του συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε: «Άλλη ερώτηση! Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση». Κι αυτό πόνεσε!

Επίσης δήλωσε «Μετά από κουβέντα που κάναμε με την Ελένη Μενεγάκη, ήταν κοινή μας απόφαση να φύγω. Αν έπρεπε να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη ή την Ελένη Τσολάκη, θα επέλεγα τη Μενεγάκη δαγκωτό».

Σήμερα η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω δήλωση είπε: «Μη με ρωτάς για αυτά. Δε θα το σχολιάσω στο πόδι, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που να είναι τόσο γρήγορο. Γιατί φοβάμαι πως δε θα πω κάτι που να είναι ολοκληρωμένη η σκέψη μου. Οπότε θα δοθεί άλλη ευκαιρία».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!