GOSSIP

O Γιώργος Χρανιώτης έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα για την επέτειο του γάμου του

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και η χαρά του δεν κρύβεται.

Πριν δυο χρόνια, στις 23 Ιουνίου του 2018, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα. παντρεύτηκαν στην Τήνο και φέτος, την ευτυχία τους ήρθε να συμπληρώσει η άφιξη του γιου τους.


Ο Γιώργος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που έγινε μπαμπάς και με αφορμή την πρόσφατη γιορτή του πατέρα, πόζαρε έχοντας αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι (είναι μόλις λίγων ημερών) και έγραψε για το νέο του ρόλο ως πατέρας: «Ξεκίνησαν οι πρόβες,για τον πιο γοητευτικό και δύσκολο ρόλο της ζωής μου.Αυτόν του πατέρα.Εύχομαι να θριαμβεύσω... Χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες,ολάκερου του ντουνιά».


Ακολούθησε χθες η επέτειος του γάμου του και για την περίσταση, ο ηθοποιός, ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία με τα χέρια τα δικά του, της συζύγου του και του μωρού τους και έγραψε το ακόλουθο γλυκό μήνυμα:  «Ήταν υπέροχο,που πριν από 2 χρόνια,μου κρατούσες το χέρι,την ώρα που παντρευόμασταν.Είναι όμως θαύμα κανονικό,που σήμερα,μετά από 2 χρόνια ,δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ,αλλά κι ο γιός μας.Χρόνια σου πολλά μικρή μου.Σ’ ευχαριστώ,για το δώρο μας »


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!