GOSSIP

H Kim Kardashian δημοσίευσε τη πιο γλυκιά πόζα με το μπαμπά της

Χθες οι μπαμπάδες όλου του κόσμου είχαν την τιμητική τους, αφού κάθε χρόνο η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, έχει καθιερωθεί ως η γιορτή του πατέρα.

Και η Kim Kardashian, ήταν μια από τις celebrities, που έσπευσαν να τιμήσουν τους μπαμπάδες και να μνημονεύσει το δικό της πατέρα, που έφυγε από τη ζωή το 2003.


Ο Robert Kardashian (ο πατέρας της Kim, Kourtney και Khloe Kardashian και του αδελφού τους Rob) ήταν ένας διάσημος δικηγόρος, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ως συνήγορος υπεράσπισης του κουμπάρου του O. J. Simpson, σε μια δίκη που έγραψε ιστορία.


Ο Robert πέθανε σε ηλικία 59 ετών ηττημένος από τον καρκίνο, αλλά οι κόρες του ποτέ δεν τον ξέχασαν, ενώ ειδικά η Kim, συχνά δηλώνει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα και σήμερα την απώλεια του πατέρα της.


Μάλιστα, πρόσφατα, η Kim, ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει τη διαδικασία, για να δώσει εξετάσεις και να γίνει και αυτή δικηγόρος, ακολουθώντας τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της.


Και χθες που ήταν η γιορτή του πατέρα, η Kim, ανέβασε μια παλιά άγνωστη φωτογραφία του μπαμπά της, όπου η ίδια και η αδελφή της Kourtney, φιλούν γλυκά και αγκαλιάζουν τον μπαμπά τους και έγραψε στη λεζάντα πως κανείς δεν ξέρει πόσο πολύ θα ήθελε να ήταν κοντά της ο πατέρας της για να γιορτάσουν μαζί αυτή τη μέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 21, 2020 at 3:50pm PDT



Και η Kourtney ανέβασε μια φωτογραφία του μπαμπά της, τον οποίο αποκάλεσε τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, που της χάριζε άνευ όρων αγάπη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jun 21, 2020 at 2:01pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!