GOSSIP

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την εγγονή της Τζένης Καρέζη

Ο 22χρονος τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, εδώ και μέρες φημολογούνταν πως είναι ζευγάρι, με την Τζένη Καζάκου, την εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού Τζένη Καρέζη.

Και τελικά οι φήμες ευσταθούν, αφού ο ίδιος ο Στέλιος, με δηλώσεις του, παραδέχτηκε πως έχει δεσμό με την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, την όμορφη Τζένη.


Το βράδυ της Παρασκευής, ο Στέλιος Λεγάκης έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Χρύσπα και τους Prestige the band. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και παρά το γεγονός ότι αρχικά απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, στη συνέχεια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου.

«Ήρθαν όλοι… Η Τζένη μου είπε ότι θα έλεγε η κάθε σύντροφος στον σύντροφό του. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και να τα πάω καλά. Αυτό το καλοκαίρι ας πούμε ότι με βρίσκει σε σχέση. Δεν είναι κάτι που θέλουμε να κρύψουμε…» , είπε χαρακτηριστικά.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!