GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τι θέλει να μάθει η Μενεγάκη τώρα που αποχωρεί από την tv

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως η Ελένη Μενεγάκη. έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την τηλεόραση και μετά από μια πολυετή καριέρα, του χρόνου, για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα εμφανίζεται σε κάποια εκπομπή.

Φυσικά, η ίδια, δεν έχει αποκαλύψει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει τώρα που θα έχει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο και τόσο λίγες επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Ωστόσο, μάλλον η 50χρονη παρουσιάστρια έχει αρχίσει να κάνει μια λίστα με τα όσα μπορεί να κάνει όταν αποχωρήσει από την τηλεόραση και ένα από αυτά είναι να δώσει εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα για μηχανάκι!
Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μιλώντας με τους τηλεοπτικούς συνεργάτες της λέγοντας:

«Το δίπλωμα αυτοκινήτου μου είναι παμπάλαιο… Ξέρω όταν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, μπορείς να οδηγήσεις γουρούνα. Όταν έχεις χρόνο, σκέφτεσαι τι άλλο μπορώ να κάνω; Θα με ενδιέφερε, γιατί όχι;
Να βγάλω δίπλωμα για μηχανή, όχι μηχανάρα, αλλά για μηχανάκι. Τις μηχανάρες τις φοβάμαι αλλά τα πιο μπιμπελό μου αρέσουν… Γιατί να μην ξέρω; Αχρείαστο να είναι» είπε η Ελένη που πέρυσι το καλοκαίρι είχε ποζάρει βολτάροντας με μια γουρούνα στην αγαπημένη της Άνδρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!