GOSSIP

Η Πάολα απαντά σε όσους τη συγκρίνουν με τη Λένα Ζευγαρά

Η 37χρονη Πάολα, πρόσφατα έκανε την επίσημη παρουσίαση του νέου μουσικού σχήματος με το οποίο σύντομα θα κάνει πρεμιέρα σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο και όταν ρωτήθηκε για τη σύγκριση που πολλοί κάνουν με τη Λένα Ζευγαρά, έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Η πρεμιέρα, θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου και στο σχήμα θα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Νίκος Κουρκούλης.


Στην παρουσίαση η Πάολα, είπε μεταξύ άλλων, πως πλέον «Απαγορεύεται να βγάζω φωτογραφίες με τους θαυμαστές μου» ενώ δήλωσε ότι για γούρι κάνει τον σταυρό της και ότι είναι πάντα ερωτευμένη.

Παράλληλα μίλησε και για τις φημολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις που λέγεται πως έχει κάνει, δηλώνοντας κατηγορηματικά: «Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, μάλλον είμαι καλά» σχολίασε απαντώντας σε σχόλιο ότι δείχνει ξεκούραστη.

Και όταν της είπαν πως κάποιοι θεωρούν πως η Λένα Ζευγαρά (η 28χρονη τραγουδίστρια που σημειώνει τα τελευταία χρόνια μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως το "Αμάρτησε Μαζί μου και Έλα..." είναι η "νέα Πάολα",  η Πάολα είπε: «Δεν υπάρχει νέα ή παλιά Πάολα. Ο καθένας είναι μοναδικός. Καλή επιτυχία στην κοπέλα και τι να λέμε, είναι δυνατόν;» 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) on Jun 17, 2020 at 9:58am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!