GOSSIP

O Depp κατηγορεί την πρώην του πως έκανε ερωτικά τρίο ενώ ήταν παντρεμένοι

Δεν έχει τέλος η νομική κόντρα, που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard, με το πρώην ζευγάρι να ανταλλάσσει απίστευτες κατηγορίες και τώρα μια νέα κατάθεση, αναφέρει πως η Heard, όντας ακόμα παντρεμένη, έκανε ερωτικά τρίο με πασίγνωστο επιχειρηματία και διάσημο top model και ηθοποιό.

Θυμίζουμε πως η 34χρονη σήμερα Amber και ο 57χρονος Depp, είχαν παντρευτεί το 2015, αλλά χώρισαν το 2017. Έκτοτε το ζευγάρι, έχει επιδοθεί σε έναν ατελείωτο νομικό πόλεμο.


Η Amber, κατηγορεί τον Heard για σωματική βία, χρήση ουσιών και αλκοολισμό και διεκδικεί 50 εκατομμύρια δολάρια, αποζημίωση, ενώ ο Depp έχει περάσει στην αντεπίθεση και τώρα οι δικηγόροι του, μέσω ενός νέου μάρτυρα που κατέθεσε, κατηγορούν την Amber, πως ενώ δεν είχε χωρίσει και ήταν απλά σε διάσταση με τον Depp, έκανε ερωτικό τρίο με τον μεγιστάνα Elon Musk (με τον οποίο έκανε και επίσημα δεσμό μετά το διαζύγιό της, αλλά χώρισε) και με το διάσημο μοντέλο, ηθοποιό και τραγουδίστρια Cara Delevingne, η οποία έχει πει δημοσίως πως είναι bisexual.


Όπως αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail, την κατάθεση έκανε ο Τζος Ντρου, ένας γείτονας της Heard (ο οποίος υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με μια κολλητή φίλη της Heard ). Ο Josh αποκάλυψε ότι το «τρίο» πέρασε μια καυτή νύχτα στο ρετιρέ διαμέρισμα του Depp στο Λος Άντζελες στα τέλη του 2016, όταν η Heard ήταν ήδη σε διάσταση από τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».


Σε αποσπάσματα της κατάθεσης του που δημοσιεύει η Daily Mail, η νομική ομάδα του 57χρονου σταρ ρωτά τον άνδρα - που στο παρελθόν ζούσε δωρεάν σε ένα από τα πολλά γειτονικά διαμερίσματα που ανήκουν στον σταρ - τι γνωρίζει για το φημολογούμενο «ερωτικό τρίγωνο». «Σου είπε η Ρόκι (σ.σ. η πρώην σύζυγος του μάρτυρα) ότι η Άμπερ Χερντ είχε ερωτική σχέση με την Κάρα Ντελεβίν ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ;», ρωτά ο δικηγόρος Μπέντζεμιν Τσου. «Ναι», απαντά ο Ντρου, που πλέον έχει χωρίσει από την Ρόκι, αλλά ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι έκανε παρέα με την Χερντ μέχρι και την περασμένη χρονιά και ότι εκείνη πληρώνει το δικηγόρο του.

«Σου είπε ποτέ ή άφησε να εννοηθεί ότι ενώ η Άμπερ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ, η ίδια μαζί με τον Έλον Μασκ και την Κάρα Ντελεβίν πέρασαν μια νύχτα μαζί;» ρωτά ο δικηγόρος για να λάβει την επιβεβαίωση από τον Ντρου, ο οποίος διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία. «Είχαν επομένως ερωτική σχέση οι τρεις τους;» επιμένει ο δικηγόρος. «Απ' ό,τι είχα καταλάβει, ναι», απαντά ο φίλος της Χερντ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!