GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Στανίση με τα σχόλια που άκουσε για τη φωνή της

Έχασε τη ψυχραιμία της η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη φωνή της

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες, η Χάρις Αλεξίου δήλωσε πως σκοπεύει να σταματήσει την καριέρα της στο τραγούδι. 


Στις 4 Ιουνίου η 69χρονη Χάρις Αλεξίου, είπε, μεταξύ άλλων σε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά».


Τότε, πολλοί χρήστες των social media, άρχισαν να σχολιάζουν πως και άλλες τραγουδίστριες θα έπρεπε να σταματήσουν το τραγούδι, αφού έχουν "χάσει" τη φωνή τους και αναφέρονταν συχνά και η 63χρονη Κατερίνα Στανίση.


Σήμερα, η Κατερίνα Στανίση, εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και όταν ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια έδωσε μια οργισμένη απάντηση: «Μωρέ δεν πάνε να γαμ…ν! Πολύ το έχω ακούσει αυτό. Εγώ είμαι από τη φύση μου γρεζάτη. Τώρα την ταλαιπώρησα, την ζόρισα, δούλεψα πολύ. Δεν κάνω εκπτώσεις, όταν βγαίνω να τραγουδήσω, τραγουδάω σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μου. Άνθρωπος είμαι και εγώ αρρωσταίνω και άμα σε ακούσουν λίγο βραχνή κάτι έχει. Κι ας έχει ρε φίλε. Μόνο εγώ; Εσείς είστε άψογοι; Τραγουδάω καλά, εγώ τη φωνή μου την έχω μέσα μου! Να στεναχωρηθώ τώρα από τις τραγουδιστριούλες; Όνομα έχει και το σαμπουάν. Όνομα μεγάλο μπορεί να είσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός τραγουδιστής. Η φωνή δεν χάνεται έτσι εύκολα, μην χαίρονται»!


Οσο για τη Χαρούλα Αλεξίου είπε πως στεναχωρήθηκε που σταματάει το τραγούδι και δεν θα έπρεπε να το κάνει.  «Δεν πρέπει να σταματήσει το τραγούδι η Χαρούλα Αλεξίου. Τα πλατάνια δεν πέφτουνε ποτέ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!