GOSSIP

Ζέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου…»

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, μίλησε η Ζέτα Δούκα και αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν να μιλήσει δημοσίως για την υγεία της.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, πριν από λίγο καιρό είχε η ίδια αποκαλύψει πως αντιμετώπισε ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Με αφορμή τη νέα συνέντευξη που έδωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για να μιλήσει για έναν τηλεοπτικό ρόλο της,  η Ζέτα Δούκα εκμυστηρεύτηκε νέες πληροφορίες και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε μέσα στην καραντίνα. Όπως είπε αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για έλεγχο στον γυναικολόγο της και μπήκε στο χειρουργείο, καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά της.

«Είμαι 46 χρόνων είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή “Happy Day” και συνέχισε: «Μέσα σε 6 μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου… Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο θα έχανα ή τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, αλλά και την κόρη της.

«Δημοσίευσα την περιπέτεια υγείας μου για να θυμίσω στις γυναίκες πόσο σημαντική είναι η πρόληψη», ανέφερε η Ζέτα Δούκα, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!