GOSSIP

Νέο βίντεο αποκαλύπτει τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η Markle

Η Αμερικανίδα Lorry Hill, από το Λας Βέγκας, ασχολείται με τις αισθητικές επεμβάσεις και ειδικεύεται στην οδοντιατρική κοσμετολογία και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, καθώς προσπαθεί με αναρτήσεις να σταματήσει το "στίγμα" που υπάρχει για τις πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει όλες τις επεμβάσεις που έχουν κάνει διάφοροι celebrities.

Στο κανάλι της στο YouTube, η Lorry, παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις επεμβάσεις που εντοπίζει πως έχουν κάνει διάφορες διασημότητες και σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημιούργησε... σκάναρε την Meghan Markle και εντόπισε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Δούκισσα του Σάσεξ για να βελτιώσει την εξωτερική εμφάνισή της.
 

Η Hill, εστιάζει στην "εξαιρετική δουλειά" που έχει κάνει η Markle για να βελτιώσει την οδοντοστοιχία της και το χαμόγελό της, και  αναφέρει πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως πλέον πολλές γυναίκες ζητούν από τους οδοντιάτρους να τους φτιάξουν το τέλειο “Markle’s sparkle” (δηλαδή, τη λάμψη της Markle). Επισημαίνει μάλιστα, πως στην αρχή ούτε η ίδια δεν έβλεπε τις ανεπαίσθητες, αλλά εν τέλει υπαρκτές διαφορές.

Συγκεκριμένα, με μια σειρά από παλιές φωτογραφίες της Meghan δείχνει πως η Δούκισσα παλιά είχε ένα μικρό χώρισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, πέρα από τη λεύκανση που έχει κάνει, έχει καλύψει με εμφυτεύματα τα δύο κενά στα δεξιά και αριστερά της οδοντοστοιχίας της.

Εκτός από τα δόντια όμως, η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits και νυν σύζυγος του Πρίγκιπα Harry, φαίνεται ότι έχει διορθώσει λιγάκι και το σχήμα της μύτης της, λεπταίνοντας της και στενεύοντας τα ρουθούνια, .αλλά φρόντισε να αφήσει το μικρό κοκκαλάκι που προεξέχει στο κέντρο της μύτης για να φαίνεται… φυσική.

Παράλληλα η Hill κάνει λόγο για μπότοξ που βοήθησε να παγώσουν οι μύες στα μάγουλά της Meghan και άρα σταδιακά να καταφέρει να στενέψει ελαφριά το σχήμα του προσώπου της. Κατά τη Hill μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί μικρά fillers στα ζυγωματικά της προκειμένου να δημιουργείται περισσότερη αντίθεση (με το στένεμα) και να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!