GOSSIP

H νέα καλή φίλη του πρίγκιπα Harry είναι μια πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ

Πλέον ο πρίγκιπας Harry, μαζί με τη σύζυγό του Meghan Markle και το γιο τους Archie, ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, σε μια πολυτελή έπαυλη κοντά στο Λος Άντζελες, και μια από τις νέες καλές φιλίες που έχει δημιουργήσει ο Δούκας του Σάσεξ, είναι με μια από τις μεγαλύτερες σταρ του παγκόσμιου τραγουδιού και σινεμά.

Ο λόγος, για την 74χρονη Liza Minnelli, την κόρη της αείμνηστης ηθοποιού και τραγουδίστριας Judy Garland και του μεγάλου σκηνοθέτη Vincente Minnelli.


Η βραβευμένη με Όσκαρ Liza, λέγεται πως η ίδια φρόντισε να πλησιάσει τον Harry και την οικογένειά του, αλλά και τη μητέρα της Meghan Markle, τη Doria Ragland, που πλέον ζει μόνιμα στο ίδιο σπίτι με το ζευγάρι και τον εγγονό της και να τους αγκαλιάσει όλους με αγάπη από όταν μετακόμισαν στις ΗΠΑ και πως έχει αναλάβει το ρόλο της καλής φίλης του Harry καθώς τον βοηθά να βρει το βηματισμό του, στη νέα ζωή που ξεκίνησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Liza, προσφέρθηκε να βοηθήσει το Harry και να του δείξει πως να αποφεύγει ακόμα και τους παπαράτσι, αφού και η ίδια, εδώ και δεκαετίες, βρίσκονταν μόνιμα στο στόχαστρο των media.


Μάλιστα τα δημοσιεύματα εξηγούν πως αυτή η νέα φιλία δεν γεννήθηκε τυχαία, αφού η Liza, υπήρξε καλή φίλη και της μητέρας του Harry, της αείμνηστης Diana.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!