GOSSIP

H Meghan Makle κόβει κάθε επαφή με την κολλητή της Jessica Mulroney

Σοκαρισμένη φέρεται να είναι η Δούκισσα του Σάσεξ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνίστρια μια από τις καλύτερες φίλες της, τη Jessica Mulroney, η οποία κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η Meghan Markle και η διάσημη Καναδή στυλίστρια συνδέονται εδώ και χρόνια με μια στενή φιλία, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή η φιλία τελείωσε, μετά το σκάνδαλο, που οδήγησε στην απόλυση της Jessica από το Netflix, αλλά και στη διακοπή της συνεργασίας της με την τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America  του ABC.


H  40χρονη Jessica, που παρουσιάζει ριάλιτι με διοργάνωση γάμων στο Netflix και συνεργάζεται και με άλλα γνωστά τηλεοπτικά δίκτυα, ενεπλάκη σε έναν καβγά με τη διάσημη lifestyle blogger Sasha Exeter, και η μαύρη blogger, κατηγόρησε δημόσια τη Jessica, πως όχι μόνο αρνήθηκε πρότασή της, να μιλήσει για θέματα ρατσισμού, αλλά θίχτηκε τόσο πολύ με αυτή την πρόταση, που έφτασε στο σημείο να την απειλήσει πως θα την καταστρέψει επαγγελματικά και κοινωνικά.


Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην απόλυση της Jessica Mulroney.


Τώρα δημοσίευμα της Daily Mail, επικαλείται πηγές από το φιλικό κύκλο της Meghan Markle, που πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, οι οποίες αναφέρουν πως η Δούκισσα έχει σοκαριστεί με τα όσα αποκαλύφθηκαν και πως επ' ουδενί δε θεωρεί πως η φίλη της είναι ρατσίστρια, αλλά πιστεύει πως ο τρόπος που χειρίστηκε το όλο θέμα με την Exeter ήταν λανθασμένος και τη πλήγωσε και πιθανά θα διακόψει κάθε σχέση μαζί της.


"Οι φίλοι αντανακλούν ποιος είσαι" φέρεται να λέει η Meghan που δεν θέλει πια να σχετίζεται με την Jessica και η πηγή της Daily Mail, αναφέρει πως, τουλάχιστον δημοσίως, η Meghan θα φροντίσει να αποφύγει την πρώην φίλη της και πως κανείς δεν θα εκπλαγεί αν αυτή η φιλία τελειώσει. «Πρέπει η Meghan να διατηρήσει τη δική της αξιοπρέπεια και τη δική της φήμη» λέει η πηγή.
 

Πάντως η ίδια η Jessica με επίσημη ανακοίνωσή της έδειξε πως αναγνωρίζει πως έκανε μεγάλο λάθος και ζήτησε συγγνώμη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!