GOSSIP

Και η κόρη του Φλωρινιώτη αναγκάστηκε να αναβάλει το γάμο της

Η Άννα Φλωρινιώτη, η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, την οποία, στο παρελθόν, βλέπαμε συχνά στο πλευρό του πατέρα της επί σκηνής, φέτος ετοιμάζονταν να ντυθεί νυφούλα, αλλά ο κορωνοϊός της άλλαξε τα πλάνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη στην εφημερίδα Espresso, η γνωστή "Αννούλα" έπεσε κι εκείνη “θύμα” του κορωνοϊού, καθώς είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη στα τέλη του Ιουνίου, αλλά ο γάμος αναβλήθηκε.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει το ευτυχές γεγονός εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία.

«Είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε στις 26 Ιουνίου σε κτήμα, όμως ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας. Έχω πολλούς συγγενείς στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσαν να έρθουν λόγω της καραντίνας» , δήλωσε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

 

Ο γάμος τελικά θα τελεστεί του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι έχει καλέσει περίπου 500 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κουμπάροι θα είναι  ο επιχειρηματίας Γιώργος Κασκαλίδης με την σύζυγό του, Όλγα, αλλά και ο καλός φίλος της τραγουδίστριας, ο πρώην αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος πλέον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!