GOSSIP

Το Netflix απέλυσε την κολλητή φίλη της Markle - Κατηγορείται για ρατσισμό

H διάσημη Καναδή στιλίστρια Jessica Mulroney, που είναι μια από τις κολλητές φίλες της Meghan Markle, βλέπει την καριέρα της να... βουλιάζει, μετά την ανακοίνωση του Netflix, πως την απολύει εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η 40χρονη Jessica, ενεπλάκη σε έναν καβγά με τη διάσημη lifestyle blogger Sasha Exeter.


H Sasha, με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, αποκάλυψε τον καβγά τους και είπε πως δέχτηκε σειρά απειλών από τη Jessica . Συγκεκριμένα, η Sasha, είπε πως η Jessica αρνήθηκε την πρότασή της να εμφανιστεί στα δικά της social media (της Sasha) για να μιλήσει για το κίνημα #BlackLivesMatter, ως φίλη της Meghan "μιας από τις πιο διάσημες μαύρες γυναίκες στον κόσμο".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SoSasha (@sashaexeter) on Jun 10, 2020 at 4:37pm PDT


Ωστόσο η Jessica "παρεξηγήθηκε" με αυτή την πρόταση και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sasha, την απείλησε πως θα επικοινωνήσει με τους χορηγούς της, για να χάσει τις συνεργασίες της μαζί τους.


Μετά από το ντόρο που προκλήθηκε με τα όσα αποκάλυψε η Sasha, και μολονότι η Mulroney έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, το τηλεοπτικό δίκτυο CTV και το Netflix, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, πως διακόπτουν κάθε συνεργασία με την Jessica Mulroney και σταματούν τα γυρίσματα και του ριάλιτι στο οποίο διοργάνωνε γάμους.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!